Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

Feljebb kapcsoltunk

U19 szakosztály 2016-10-13 Megtekintések száma: 2634

A heti felkészülési időszak után ismét egy összecsapás következett. A hétvégén a szolnoki U19-es korosztályos gárda érkezett hozzánk. A bajnokság 7. erőpróbáján a mieink bizonyultak eredményesebbnek. A teljesítménynek és a három pontnak is örül a vezetőedző:

„A mérkőzést kimondottan jól kezdtük, nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre, jól birtokoltuk a labdát. Számos veszélyes akciót vezettünk, azonban az ellenfél kapuja előtt rendre hiba csúszott az utolsó passzokba, vagy nem a legjobb döntéseket hoztuk meg. Ezen a területen még sokat kell javulnunk, hiszen egy ígéretes akciónk utáni kontratámadásból a félidő közepén az ellenfél szerzett vezetést. 

A kapott gól nemhogy megfogott volna minket, hanem még feljebb kapcsoltunk, és még nagyobb nyomást helyeztünk a szolnokiakra. A srácok is érezték, hogy uraljuk a mérkőzést, és magabiztosan játszottak. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen még veszélyesebb helyzeteket lettek, és a félidő vége előtt az egyenlítő gólt is megszereztük.

A második félidőben már nem tudtuk azt a játékminőséget hozni, amit az első játékrészben, viszont így is domináltunk a meccsen. A cseréink is jól szálltak be a mérkőzésbe, és amikor kellett, hozzá tudtak tenni a játékunkhoz. Így, egy csapatként egymásért küzdve, még kétszer sikerült mattolnunk az ellenfél kapusát. 

Nagyon gratulálok a csapatnak, hiszen keményen megdolgoztak ezért a győzelemért; örülök, hogy a remek játék most eredménnyel is párosult. A játékosok nagyon jó szellemiségben és mentalitással küzdöttek, és ismét stílusosan fociztak. A hétvégén  nagyszerű érzés volt megtapasztalni, hogy mennyire összetartó és támogató az UTE család!" – értékelte a találkozót Gáncsos András.

 U19

Helyszín: UTE Bánka Kristóf Sportközpont

Mérkőzés: UTE – Szolnok: 3-1 (1-1)

Kezdőcsapat: Szalay A. Mihály D., Kiss B., Vastag R., Vekker D. Szalánszki G., Kovács K., Holló B., Varga Ö., Barbara L., Szebenyi J.

Kispad: Baranyi D., Kemerle D., Benedek D., Györe K., Bartal K., Kristán P.

Gólszerző(k): Barbara L., Kemerle D., Szalánszki G.

 

UTE Labdarúgó Akadémia 

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41