Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

"A játékképpel és a játékminőséggel elégedett vagyok, de..."

U19 szakosztály 2016-10-07 Megtekintések száma: 2792

U19-es együttesünk szintén a Videotonhoz érkezett, hogy eljátssza a bajnokság 5. erőpróbáját - ami eredményileg nem úgy sikerült, mint ahogyan azt az edző szerette volna.

 Elmondta, hogy "egyenlőre egy visszatérő probléma az, hogy a találkozó korai szakaszában, itt most az első percben, gólt kapunk, és azt egyszerű figyelmetlenségből. Hátrányban ugyan, de végig domináltuk a mérkőzést, és nagy fölényben, számos helyzetet alakítottunk ki, amit nem tudtunk gólra váltani. Ezért kettős érzés van bennem: a játékképpel és a játékminőséggel elégedett vagyok – ehhez az ellenfél edzője is gratulált. A két kapu előtt azonban (mind az ellenfél, mind a saját kapunk előtt) jobb döntéseket kell hoznunk, és koncentráltabban kell küzdenünk." -  zárta az értékelőt Gáncsos András vezetőedző.  

A következő találkozó a Szolnoki MÁV utánpótlás csapatával szombaton, a Bánka Kristóf Sportcentrumban lesz megrendezve, 10:00-tól.

Videoton FC-UTE: 1-0. 

Kezdő: Szalay A., Mihály D., Kiss B., Vastag R., Vekker D., Kovács K., Szalánszki G., Holló B., Kemerle D., Varga Ö., Barbara L.

Csere: Györe K., Szebenyi J., Bartal K., Balázs B., Kristán P., Baranyi D.,

Kispad: Gáncsos András, Gyimesi Jenő utánpótlás edzők

 

UTE Labdarúgó Akadémia

 

Képek

2015.03.14. - UTE U18-PMFC-MATIAS 6-0 (2-0) című gallériából ízelítő

Videó

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41